1338782.jpg

Kissakuvahaasteen aiheena oli tällä kertaa aurinkoinen. Tässä eletään viime vuoden marraskuuta ja viimeisiä aurinkoisia päiviä. Öisin oli jo hallaa ollut, mutta vielä jaksoi matalalta paistavat auringon säteet päivisin kuuraa sulatella. Viivi on juuri saapunut noin minuutti sitten meidän kotipihaan ja hieman hämmentyneen näköinen kissanpentu katselee epävarmasti ympärilleen, että missäs ihmeessä tässä oikein ollaan. Nämä ovat siis ensimmäiset kuvat Viivistä! :) (Kissat-kategorian ensimmäisestä postauksesta löytyy Viivin koko tarina siitä, miten tämä orpopentu isän hellään huomaan oikein päätyi.)

Matka uuden elämän alkuun oli sujunut täysin välikohtauksitta, Viivi matkusti kuin vanha tekijä konsanaan - no, nukkuen suurimman osan matkasta. Puolen välin paikkeilla oli iskä nostanut pennun riittävän syrjäisellä paikalla hiekalle ja siivosti teki Viivi pissit siihen. Näiden kuvien oton jälkeen aikoi Viivi lannoittaa äiteen kukkapenkkiä, mutta valmiiksi laitettu hiekkalaatikko kelpasi yhtä hyvin kun Viivi napattiin syliin ja vietiin sisälle "potalle". Ja siitä lähtien jokaikiset pissat ja kakat löytyivät laatikosta, ei yhtä ainoata kertaa muualta. Hyvä tyttö! Eläinlääkärillekin terveystarkastukseen mennessä pysähdyttiin matkalla äidin työpaikalla noukkimassa äiti kyytiin ja näyttämässä pentua työkavereille ja matkaa kuitenkin hieman ollessa, oli potta mukana. Ei mitään, potta maahan ja kisu siihen ja niin tuli pissit siivosti laatikkoon ja stopin jälkeen sitten eläinlääkäriä kohti. Kylläpä tämän kanssa oli helppoa matkustaa heti pienestä pitäen! :)

Viimeisiä aurinkoisia päiviä siis vietiin tässä, mutta kokonaisuutena voisi sanoa, että vaikka taivaalta aurinko katosi tulevan talven (tai ainakin kalenterillisesti talven, ilmastollisesti jonkun syksynjatkeen) myötä, niin kuitenkin Viivin aurinkoinen elämä alkoi. Se kun olisi voinut päättyä niin toisinkin, sillä ikävimmällä mahdollisella tavalla. Ja tokihan Viivi itse on varsin aurinkoinen ja elämäniloinen kissa! :)

1338784.jpg