Eiku miten se nyt meni se mainos. Ainiin, siinä oli connect-verbi. Otetaas uusiks: Nokia – connecting waterpipes! Ai ei? Mutta just niinhän siinä kävi!

Jep, kyllä sitä täällä on ihan tarpeeks kiroiltu ja raivottu, välillä pitää osata nauraakin. Musta huumori se monesti auttaa niissä kaikkein tukalimmissakin tilanteissa - niiden jälkipuinnista puhumattakaan. Tämän ilmiön tuntevat eritoten poliisit, palomiehet, ambulanssikuskit/ensihoitajat ynnä muut vastaavien ammattien edustajat. Ne vitsit ei todellakaan ole ulkopuolisten korville, joita niissä porukoissa välillä sorvaillaan. Siispä jos leikinlasku vakavasta aiheesta ottaa liian koville, en kehota jatkamaan lukemista…

Tamperelainen tervehdys ”se om moro!” on varmastikin tuttu kutakuinkin koko kansalle Tampereen oman pr-miehen Simo Frangénin myötä. Nyt kun Nokiakin on päässyt maineeseen, on aika opettaa kansalle uusi nokialainen tervehdys, joka kuuluu: ”son noro!”.

Samaten on syytä muistaa, että nokialaisten virallinen aprillipäivä on 1. joulukuuta. Silloin syödään silliä ja juodaan teknistä kuravettä päälle.

Mitä arvelette, mikä on ensimmäinen baari, joka lanseeraa listalleen drinkin Nokian Tekninen? Ja mimmonen menekki mahtaa drinkillä olla??

Tekstiviestinäkin ahkerasti kiertänyt Edenin pikkujoulumainos:
Tule Nokian Eedeniin viettämään ikimuistoinen pikkujoulu. Nauti suoraan vesijohdosta pyydystettyä Listerious lipeäkalaa mouruavan maukkaan Kampyloviinin kera. Helicobaarissa soittaa Los Salmonellos. Sadalle ensimmäiselle illan päätteeksi ilmainen kyyti Nokian terveyskeskukseen.

Ja vauhdikkaiden jatkojen takaamiseksi käännetään hanat kaakkoon!  

Ei tainnut olla tunkua bileisiin, arvelen. Nyt kun ollaan jo lähempänä joulua, niin koko Suomi toivoo lunta jouluksi. Nokialaiset toivoo vettä.

Ilmeisesti sitä vain ei ole tiedossa, sillä Aamulehti uutisoi, että viimeinen nokialainen juo vettä keväällä. Tämä tarkoittanee, että fiksut ovat siis muuttaneet muualle ja muut ovat jatkaneet hanaveden juontia normaalisti, viimeinen nokialainen yksinään siemailee vettä keväällä. Ja hanavesihän tulee luonnollisesti Tampereelta. Siellä vessojen seinille on kiinnitetty isoja plakaatteja muistuttamaan kaikkia kävijöitä vetämään vessa, jotta nokialaiset saavat juotavaa. Että ei kai se sitten ihme ole, että kokonainen kaupunki autioituu alle puolessa vuodessa. ;)

Eipä siis tarvitse sitten ensi kesänä järjestää enää Tapsan tahtejakaan. Sääli sinänsä, sillä ehdoton hittibiisi olisi varmasti ollut kaunis balladi nimeltä Lähteellä, joka alkaa sanoilla: ”Sua lähde kaunis katselen…”

Mutta tiiättekös mikä on nokialainen perusilme? On kuin olis myrkyn niellyt!