Mä oon luvannut Viivin kuvia laitella tänne blogiin erityisesti nyt maaliskuussa, kun ollaan kissakuvahaasteen blogispotissa! Sitä saa mitä tilaa, joten täältä tällä kertaa pari söpöilykuvaa.

1370198.jpg

1370201.jpg

Söpöisen ulkomuodon ei kuitenkaan pidä antaa hämätä, sillä tämä raitapaita se on varsinainen energiapakkaus, jonka roduksi olemme kaikki yhteistuumin tulleet siihen tulokseen, että kyseessä on aivan selvästi Karunan Villitiikeri! Vauhtia piisaa ja tempaukset on välillä senlaatusia, että saisivat kuulemma jäädä tekemättä. Esimerkin luontoisesti voin kertoa tempauksesta, joka olisi ollut todellinen "kodak moment" jos vain olisi kamera ollut käsillä.

Anu oli kieltänyt Viiviä tulemasta aamulla pöydälle, sillä aamupuuroa syödessään hän oli levittänyt tärkeitä työpapereita pöydälle, joita samalla luki. Vaan kas... eipä mennyt kauaa, kun jostain korkeuksista lentää liito-oravan lailla jalat neljään ilmansuuntaan sojottaen Viivi Villitiikeri from Karuna. Huima ilmalento päätyi... mihinkäs muualle kuin keskelle puurolautasta... PLÄTS!!! Puurot lenteli komeassa kaaressa niin Anun kuin papereidenkin päälle. Lisäksi laskeutumisen virhearvioinnista hämmentyneenä Viivi päätti hilppasta paikalta ja vähän vikkelään sittenkin, pienet puuroiset tassut merkaten suunnilleen jokaisen paperin pöydällä.. plits plits plits... Mutta tuota pikkuista katsellessa, eihän sille nyt vaan VOI olla pitkään vihainen, joten mitä tästä opimme. Ei saa levitellä tärkeitä papereita aamupalapöytään tai vähintäänkin siihen on tarvittaessa voitava raivata kissankokoinen aukko ihan suosiolla. wink.gif

Söpöjä ilmestyksiä on tänään nähty jälleen myös varsakameroissa ja myös pitkään seuraamani Clydesdale-tamma Belle varsoi vihdoin ja viimein aivan upean ja kerrassaan suloisen tammavarsan, joka sai nimekseen Georgia. Satuin olla juuri koneella tekemässä hommia, kun huomasin aina ruudun ylänurkassa olevasta pikkuruudusta, että tamma kävi varsin levottomaksi, nosteli häntäänsä ja kuikuili vatsaansa ja kuopi maata. Siihen se sitten pötkähti makuulleen ja uskomattomalla vauhdilla pukkasi varsan maailman, koko tapahtuma kesti vain 9 minuuttia! Mutta kyllä oli tamma väsynyt suorituksen jälkeen. Ensinnäkään varsominen ei koskaan ole "pala kakkua", ja toisekseen, Belle ei lopultakaan käynyt lainkaan makuulle lepäämään ennen varsomista, joten lopulta se seisoi jaloillaan n. 65 tuntia yhtämittaisesti - ja vieläpä varsamahan kanssa. Siinä on suoritusta kerrakseen! thud.gif

PS. Bellestä ja varsasta on YouTubessa 10 minuutin kiva video MareStaren livekamerasta nauhotetuista pätkistä, jossa esitellään ensin Belle, sitten n. kolmen ja puolen minuutin kohdalla aletaan odotella varsaa ja lopulta nähdään itse varsa. :)