Hevosihmiset suuntaavat pääsiäisrientonsa kansallisiin esteratsastuskilpailuihin Ypäjälle sunnuntaina 23.3. Kilpailu alkaa klo 9.00 ja tarjolla on viidessä luokassa yhteensä 264 estehyppelösuoritusta. Luokkakoot, ilmoittautuneet, lähtölistat ja muu tarvittava info kipasta. Kilpailuja pääsee katselemaan ilmaiseksi.

Koirien ystäville on tarjolla tällä viikolla paljon vauhdikasta menoa. Agilitykisoja järjestetään Kirkkonummella (keskiviikko), Joensuussa (perjantai), Rovaniemellä (perjantai-lauantai), Helsingissä (perjantai-lauantai), Helsingissä (sunnuntai-maanantai) sekä Turussa (sunnuntai-maanantai). Hieman rauhallisempaa menoa (ehkä) nähdään Lappeenrannassa, jossa koirat eivät mittelöi fyysisten ominaisuuksiensa perusteella, vaan lähinnä ulkomuodollisten ominaisuuksien. Kyseessä on kansainvälinen koiranäyttely, joka alkaa sunnuntaina ja jatkuu vielä maanantaina. Aikataulut, tuomarit ja muu tarpeellinen info löytyy näyttelyn omilta kotisivuilta.

Kissafanien suuntana puolestaan on Turku, jossa järjestetään kansainvälinen rotukissanäyttely lauantaina ja sunnuntaina. Lisäinfoa näyttelykutsusta.