Kissakuvahaasteen tämän kertainen aihesana on TYYLIKÄS. Viivin varsin tyylikästä hienon kissaleidin olemusta saatiin ihastella heti ekana päivänä, kuten tässä blogissa aikaisemminkin nähdyssä kuvassa. Miten ne tietävätkin arvonsa jo heti paikalla... Varsinkin kun kokemus ihmisistä on tasan nolla ja silti heti ensihetkistä alkaen ne vaan saa alistettua ihmiset vapaaehtoisiksi palvelijoikseen täysin ilman väkivaltaa ihan kuin jonkun hypnoosin voimalla. Tää ei koskaan lakkaa hämmästyttämästä mua. :)

1338784.jpg

Sisällä tyylitaiturin catwalkina (heh, niinpä niin, mistäpä se sana CATwalk tuleekaan ;)) sai toimia isän jalka, joka oli juuri sopivan levyinen kisun tepastella ees taas häntää sievästi aina käännöksessä huiskauttaen. Muutaman armollisen tassuttelukierroksen jälkeen (palvelijoiden ihastellessa ääneen mitä moninaisimmin ihanin adjektiivein) oli aika tehdä näyttävä poistuminen ja hypätä leiskauttaa komealla loikalla pöydälle. Heti oli siis hinku isommille areenoille vaikka kokoa ei ollut nimeksikään...!

1428988.jpg

Pian näiden ensihetkien jälkeen Viivi ilmeisesti löysi jostakin duracell-paristoja ja veteli niitä yliannostuksen, koska hillitty tyylikkyys oli useimmiten lievästi sanottuna hukassa. No, myöhemmin sitten muutaman yksittäisen kuvan sentään onnistuin nappaamaan myös paikallaan olevasta kissasta. Ja miksi, oi miksi, aina parhaissa kuvissa tausta on jotain aivan kauheeta. Tykkäisin kovasti tuosta sievästä istumiskuvasta (on niin nätisti tassut tasan, häntä sievästi vierellä ja katsoo kauniisti kameraan), mutta kun Viivin piti sit istua just eteisessä johtokerän vieressä... Tietty.

1428987.jpg

1428989.jpg